07 September 2014

Whateva lah "Presideng PAS & his Fellow-sheep"...Gi mam*** dengan Agenda UG korok mung !



UmNo aside ....Kekadang meluat gila dengan PAS ni sejak TGHH jadi kepala dia. Undoubtedly mungkin dia colossal dengan imej & ilmu Islam dia, mungkin dia warak tahap wali Allah dengan amalan soleh TAPI ada aje storm in the cup yang jadi ribut topan betul-betul bila dia buat keputusan dalam apa juga isu politik! Dia macam impotent to resolve each & every single of them !!

Dia mungkin nampak baik... maka elok le dia back off, gi ke laut jadi nelayang aje..It's must good for him !!

... & for fellowship dia yang rata-rata Ustaz-ustazah tu, ulamak tapi "mentally wrong" di balik topeng agama lu, memang korang le perosak PAS selama hari ni  gi mam*** !!

Korang jugak le perosak Islam! Perpaduang @UG tu alasan saja korang saja nak habuan duniawi - kuasa, pojek ! Bukan puak korang jugak ke keras menghukum & kutuk UmNo & orang dia tu kapir harbi ?

Kita boleh berbaik dengan UmNo dengan cara Islam ajar. Kalahkan dulu UmNo dengan kekuatan Islam ajar yang kita amalkan. Bukannya join them when we can't beat them, bi*** !!

UG, UG ni semua agenda sundal aje bila masa kita dah janji dengan kawan lain, paham ? Yang suruh langgar perjanjian, khianat kawan tu bukan Sundal namanya ? Islam tak ajar flip-flop macam tu... boleh flexible tapi bersyariat !

Sudah sudah le berpolitik cara menipu & membodohkan orang ni.... Nanti orang getik, hapah tak dapat ! Dah le memanjang kalah PRU +  dosa aje dapat !


Ok bertenang... smile !!!  Gua rephrase balik entri lama gua....


Life is Too Short. Chillout .. Get a Life !






The whole of life is but a moment of time. It is our duty, therefore to use it, not to misuse it. - Plutarch

Life is a tragedy for those who feel, and a comedy for those who think.La Bruyere

We make our fortunes, and we call them fate.Earl of Beaconsfield

Nothing can stop the man with the right mental attitude from achieving his goal; nothing on earth can help the man with the wrong mental attitude. - Thomas Jefferson

A failure is a man who has blundered, but is not able to cash in on the experience.Elbert Hubbard

Those who cannot change their minds cannot change anything.George Bernard Shaw

They can because they think they can.Virgil



From the holy Quran & hadith: 

Those who believed and led a righteous life are the best creatures. [98:7] 

Hold to forgiveness, command what is right; but turn away from the ignorant. [7:199] 

Allah is with those who restrain themselves. [16: 128] 

O mankind! We created you from a single soul, male and female, and made you into nations and tribes, so that you may come to know one another. Truly, the most honored of you in Gods sight is the greatest of you in piety. God is All-Knowing, All-Aware. [49:13] 

And never give up hope of Allah's soothing Mercy: Truly no one despairs of Allah's soothing Mercy except those who have no faith. [12:87] 

Behold in the Remembrance of Allah do hearts find satisfaction. [13:28] 

And if you would count the graces of Allah, never could you be able to count them.  [Quran 14:34] 

Righteousness is good morality, and wrongdoing is that which wavers in your soul and which you dislike people finding out about.- An-Nawawi’s “Forty Hadith,” Hadith 27 

Rasul Allah, sal Allah alayhi wa sallam, said, "If anyone continually asks forgiveness, Allah will appoint for him a way out of every distress, relief from anxiety, and will provide for him from where he never realized. - Abu Dawood, Hadith 599 


p/s: Hope these quotes etc. will be beneficial to our lives later on.

4 comments:

  1. Hanz

    Orang tua-tua Kelantan dulu selalu pesan "Tak boleh buat kawan dengan orang Terengganu sebab kalau tersepit mereka akan tinggalkan kita"

    Orang Terengganu pula kata "Tak boleh buat kawan dengan orang Kelantan sebab orang Kelantan jahat"

    Jadi bila krisis MB Selangor muncul maka kita bolehlah buat penilaian kenapa orang tua-tua dulu berpesan begitu........

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bunyi pesanan macam "Kata periok, belanga hitam."

      Sedih...

      Delete
    2. Bhai/DeeDee semua...

      Serupa gak cam... "Cerdik tak boleh diikut, Bodoh tak boleh diajar" ... Hahaha

      Delete
  2. wa'alaikum salam semua !!

    Nvm..me good ! Feeling much much better now ! Don't think too deep... Just laugh it off ! haha ...after all what doesn't kill us just make us much stronger, wiser, et al !

    Teman masih setia dalam perjuangan Islam yang dibawa PAS & others. Leaders can come & go !

    It's just... at moment like this biasa le antara kita akan "hot under the collar" as that power that be - be it TGHH, majlis Syura, etc, macam lembab aje as slow as molasses dalam isu MB S'ngor ni.. too much hanky panky (bar sexual activity) !

    Pity TGHH...All these made TGHH look so yesterday, becoming passe !

    We can only sow what we reap... so get right, get rid the shenanigans dalam PAS.

    Poor decisions, lackadaisical in stern action won't help or bring us anywhere ! We'd be going around in circles 4ever !

    ReplyDelete

Comment as you like... Tulislah seikhlas hatimu!